Рая Пеева, която от този тв сезон води рубрика в

...
Рая Пеева, която от този тв сезон води рубрика в
Коментари Харесай

Рая Пеева качила 10 кила за ролята на Леа Иванова

Рая Пеева, която от този тв сезон води графа в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, се хвали с бърз метаболизъм. Това й разрешава да качва и смъква килограми с лекост в къси периоди, което си е значимо, когато й се постанова, поради роля. Изпробвала го тъкмо, когато приключила НАТФИЗ. Тогава я поканили на кастинг за кино лентата „ Пеещите обувки ”, а по-късно схванала, че е определена за ролята на огромната певица Леа Иванова.

Рая работила доста старателно, с цел да се приближи оптимално до облика на легендата. Никакво предизвикателство, станало ясно след това, не било да напълнее с 10 кг. за ролята.

„ Това е грубо! Ядеш, каквото искаш. Не съм яла фастфууд, здравословно напълнях с доста млечни артикули ”, споделя Рая. В рамките на месец тя качила нужните килограми, а след това също толкоз бързо ги свалила, просто като извадила млечните артикули от менюто си.

Все отново Рая Пеева спортува за тонус и съвършена фигура. Вече от много време актрисата тренира японска гимнастика всяка заран. Става рано, от тази есен още по-рано, с цел да е в точния момент в предаването „ Преди обед ”, и се старае да не разсъни обичания си – сътрудника й Явор Бахаров. Блондинката следи безвъзмездни видеа в интернет с въпросната спортна стратегия, която съставлява извършване на планкове по 40 секунди, като след всеки има отмора от 20 секунди. Натоварването е огромно, а изгарянето на мазнините продължава и след края на тренировката, с което и потенето, издавала е Рая. Актрисата не съблюдава прецизен хранителен режим. Храни се здравословно, като през уикендите с Явор имат традиция да си вършат палачинки за закуска. Всъщност той ги прави.

Рая Пеева, която играе в театъра и се радва на задължения, е щастлива, че водещите на „ Преди обед ” Сашо Кадиев и Деси Стоянова я предразположили да се усеща „ като вкъщи си ”. Вдъхнали й кураж и въпреки всичко Рая се вълнува при всеки ефир. Не й пречи. Даже й оказва помощ, тъй като е хубаво да преживяваш нещата, които ти се случват, показа Рая преди дни. „ Актьорството е първата ми обич. Аз не преставам да играя и да фотографирам ”, акцентира Рая.

В предаването „ Преди обед ” тя прави изявленията с известни персони и влиза и в нетипични за нея функции, като да анулира звездите в битовите им задължения. Гостите й не са единствено неин избор. Обсъждат ги на оперативки с екипа, като и Рая предлага, тъй като познава доста хора и се интересува какво се случва в страната. Често се случва събеседниците й да са й близки другари, други пък да я познават от дете, поради майка й – актрисата Красимира Демирова, и татко й Пейо Пеев, основател на групите „ Импулс ” и „ Спринт ”. И Рая е музикална. „ Баща ми доста искаше да стана певица, само че не се получи. Ходих на солфеж, 10 години съм свирела на пиано, музикална съм. Но актьорите са всичко в едно ”, споделя Рая.
Тя е доста прецизна в работата си като актриса и като водеща на графа в предаването „ Преди обед ”. Само един път до момента й се е случвало да закъснее, освен това виновността не била напълно нейна. Станало по този начин, че още първата седмица, когато стартирал новия сезон на „ Преди обед ”, Рая била във Варна и си изпуснала полета, който бил в 3 през нощта. Веднага се обадила на екипа: „ Какво вършим с този сюжет? ”. Много се тормозила. И въпреки всичко съумяла да дойде в София в 9,10 сутринта. Само 20 минути по-късно - в 9,30 ч., била в ефир. „ Ти ли си идната? ”, попитала я през смях Деси Стоянова след това, визирайки славните закъснения на Сашо Кадиев. Тя не един път ги е коментирала през смях дори в ефир. Първоначално се напрягала, само че през днешния ден ги приема с възприятие за комизъм.

„ Деси и Сашо са страхотни по своему . Деси за мен е извънреден експерт, изучавам се от нея, проследявам всяко нейно деяние ”, казвала е Рая. Със Сашо Кадиев пък се познават от дълго време. Даже са се снимали дружно в късометражен филм. Тогава Рая била още студентка. Тя е доста щастлива в предаването „ Преди обед ” и бързо се сближила с екипа. „ Това е семейство и постоянно мога да разгадавам на тях ”, споделяла е Рая.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР