Рая Пеева изглежда виси по кръчми от 10-годишна. Това става

...
Рая Пеева изглежда виси по кръчми от 10-годишна. Това става
Коментари Харесай

Невероятни разкрития за актрисата Рая Пеева!

Рая Пеева наподобява виси по кръчми от 10-годишна. Това излиза наяве от думи на нейния роден татко – музикантът Пейо Пеев. Според него актрисата е първата, забелязала гения на Вики от „ Мастило ”, откакто я чула да пее в заведение. Това би трябвало да е станало, когато Рая е била най-вече в трети-четвърти клас.
Историята, която Пейо Пеев описа неотдавна пред роден всекидневник, е обвързвана с първите месеци от музикалната кариера на Вики от „ Мастило ”. По това време певицата е студентка на към 20-21 години. Тя към момента няма лична група, а театралният й опит се заключава в няколко участия в несъществуващото към този момент предаване за гении на Българска национална телевизия „ Хит минус едно ”. Според Пеев, щерка му Рая е разкрила гения на Вики, откакто я чула да пее в столично заведение. По същото време самият той търсел вокалист за своята група „ Спринт ”. Невръстната му наследница съобщила у дома, че познава момиче, което пее доста добре. И му показала Вики. По този метод Рая разкрила певицата за огромната сцена. Виктория пък влезнала в група „ Спринт ” и от оня миг нататък кариерата й тръгнала стремително нагоре.



Всичко това би звучало отлично, в случай че не бяха 11-те години разлика във възрастта на Виктория и Рая. По времето, за което Пейо приказва, вокалистката на „ Мастило ” е напълно млада, а щерка му – към момента дете. Вики е родена през 1979 година, а Рая – през 1990-а. Певицата влиза в групата на Пеев, когато е на двайсетина години. Дори първолак, който се образова отдалечено, може елементарно да пресметне, че това значи, че Рая е била към 10-годишна, в случай че не и по-малка. Как тогава татко й я е пуснал да върви по заведения, в които се извършва музика онлайн, с цел да открие гения на Вики, не е ясно? Както в този момент, по този начин и по това време, музикантите излизат на сцените на заведенията много късно. През 90-те животът към момента беше допустимо децата да се позволяват по кръчмите късно вечер. Но това значи, че Рая Пеева е висяла там още когато е била 10-годишна и то без татко си. Как е прекарвала времето си там, може би е най-добре да не излиза наяве за необятната общност. Младата актриса обаче сега е измежду звездите, забъркани в най-вече кавги у нас. За нейните подвизи по кръчмите се носят митове в артистичните среди. В композиция с Явор Бахаров, с който тя години наред живя, са може би най-скандалната двойка в България след Николай и Евгения Баневи.

А Вики от „ Мастило ” фактически е пяла в „ Спринт ” като студентка, само че първият, който вижда гения й, е бащата на Графа – Кирил Ампов. Още като ученичка певицата взе участие в предаването му „ Хит минус едно ”. Там се среща с Графа и двамата известно време имат връзка. След това Вики попада в групата на Пеев „ Спринт ” и отпътува с нея на турне в Русия. Връщайки се, тя основава „ Мастило ”.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР