Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна

...
Рая Пеева е виновна Вики Терзийска да стане толкова успешна
Коментари Харесай

Рая Пеева се оказва виновна за кариерата на Вики от Мастило...

Рая Пеева е отговорна Вики Терзийска да стане толкоз сполучлива певица. Чаровната русокоска, която с изключение на актриса е и водеща, удря едно рамо на музикантката в началните години на кариерата й.

Оказва се, че двете ги свързва дългогодишно другарство. То датира от тийнейджърските години. И продължава до през днешния ден. Вики постоянно ще е задължена на Рая, по тази причина че я урежда в група " Спринт “, откъдето потегли шеметната й кариера.

Още преди да стане известна и нашумяла в България, Терзийска пее по никому незнайни заведения. Там тя е видяна от Рая Пеева, чийто татко в легендата на група " Спринт “ Пейо Пеев.

" Дойде при мен и ми сподели, че е намерила момиче, което пее супер добре. Чула я на някаква изява в заведение. Препоръча ми я. Може да се каже, че Рая откри Вики Терзийска “, показа пред вестник " България Днес “ таткото на водещата на " Преди обед “ Пейо Пеев.

Вики е взета в група " Спринт “ след съвета на Рая. Легендарният музикант Пейо Пеев шлифова Терзийска за сцената. И я трансформира в същинско украшение. Близо година Вики е част от бандата. По-късно тя става вокал на младата поп група " Мастило “. И жъне триумф след ycпex. А станалото е история.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР