Рая Пеева е една от обещаващите млади звезди в българското

...
Рая Пеева е една от обещаващите млади звезди в българското
Коментари Харесай

Рая Пеева за "Ягодова луна" и работата с големите в българското кино

Рая Пеева е една от обещаващите млади звезди в българското кино. Тя даде сериозна поръчка със своята роля в драмата " Ягодова луна ".

Героичната драма " Ягодова луна " показа на феновете както обичани артисти, по този начин и нови имена, които те заобичаха. Сред спорните персонажи в сериал беше журналистката Ирина Йорданова, в чийто облик влезе надарената актриса Рая Пеева.

" Много се надявам да имаме втори сезон, с цел да можем да развием историята. Много хора ме поздравиха за достойното показване на целия актьорски състав ", споделя тя.

Виж още:

Рая желае да снима, тъй като пандемията към момента лимитира работата на актьорите, а на нея ѝ се работи. Тя си спомня, че когато е отишла на кастинг са я избрали точно за ролята на амбициозната Ирина, която влиза в рисковите схеми на Ангел Генчев (в ролята Христо Мутафчев). 

" Изключително забавна и умна жена по този начин ѝ я показах на кастинга. В началото стартира с една доста мощна обич с Александър Сано, която обаче не продължи дълго. Много ми беше забавно. Радвам се, че работих с хора като Христо Мутафчев, Димо Алексиев, Деян Донков, Александър Сано, Стефка Янорова – почтени и положителни български актьори, които би трябвало да се гледат. Научих доста от тях. Целият забързан развой в снимането на сериал на мен персонално ми оказва помощ доста да изучавам. Помага ми за концентрацията ", споделя актрисата. 

Виж още:

До преди работата им по " Ягодова луна " Рая не се е срещала на терен с колежките си Радина Боршош и Любомира Башева. " Смятам, че  Любомира Башева е една от младите български актриси, които би трябвало да се наблюдават ", разгорещено декларира тя.

Актрисата разкрива, че половинката ѝ в живота – Явор Бахаров е харесал сериала, само че постоянно е пропущал интимни ѝ подиуми. От майка си Рая е получила градивна рецензия – това е едно от нещата, които тя обича в връзките им. " Знам, че думите ѝ са ориентирани към това аз да стана по-добра ", споделя екранната Ирина.

" Благодарна съм, че сериала ме направи известна. Случвало му се е да ми подарят артикули в магазина или да ми откажат да ми дадат нещо, тъй като съм предходна в „ другия тим ". Тогава изяснявам на хората, че аз не съм като героинята ми и това е роля ”, с усмивка споделя тя.

Какви занимателни моменти е претърпяла на снимачната площадка на " Ягодова луна " и по какъв начин ѝ се е отразила изолацията по време на пандемията – гледайте във видеото от " На кафе ".

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР