Рая Пеева е една от любимите български актриси от младото

...
Рая Пеева е една от любимите български актриси от младото
Коментари Харесай

Рая Пеева за Явор Бахаров: За 8 години сме изяли една торба сол

Рая Пеева е една от обичаните български актриси от младото потомство, потвърдила гения си както в театъра, по този начин и в малкия екран и киното. Днес тя гостува на предаването " Събуди се ", с цел да опише повече за ролята си в най-дългооочаквания български сериал – " Есента на демона ". 

Вторият сезон на " Дяволското гърло " стартира в четвъртък, 29 февруари, в 22 часа. Героинята на Рая е известна, амбициозна журналистка във Велико Търново и актрисата не крие, че е доста щастлива и признателна, че екипът е предложил ролята точно на нея. 

Публиката познава Рая с изключение на от функциите ѝ на екран, и от театралната сцена, като една от емблематичните ѝ функции е тази на Маргарита в постановката по романа на Михаил Булгаков " Майстора и Маргарита ". Многопластовата пиеса споделя за изпепеляващата обич, която самата Рая назовава " подлудяваща ". А има ли такава обич и в действителния живот?

" Аз съм в Явор [Бахаров] към този момент осма година и ние сме имали такива моменти, обикновено е, младежи сме, само че по този начин обич като в " Майстора и Маргарита " за наслада няма ", признава тя.

През януари Рая и Явор означават своята осма годишнина дружно, само че както при доста актьорски двойки, не им е останало време да отпразнуват датата поради работните си задължения. 

В галерията вижте и прелестните моменти, които Явор и Рая са споделили в обществените мрежи през годините:
 8 години обич като на кино: Рая Пеева и Явов Бахаров  8 години обич като на кино: Рая Пеева и Явов Бахаров  8 години обич като на кино: Рая Пеева и Явов Бахаров  8 години обич като на кино: Рая Пеева и Явов Бахаров
" Казваме си, че сме минали през доста, изяли сме една торба сол, само че в този момент е сладко-горчиво ", споделя с усмивка Рая. 

Какво още описа тя за магията на любовта, киното и театъра, вижте във видеото от " Събуди се ".
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР