Рая Назарян е предложението на ГЕРБ за председател на 50-ото

...
Рая Назарян е предложението на ГЕРБ за председател на 50-ото
Коментари Харесай

Рая Назарян е предложението на ГЕРБ за председател на 50-ото Народно събрание

Рая Назарян е предлагането на ГЕРБ за ръководител на 50-ото Народно заседание. Това заяви водачът на партията Бойко Борисов на ексклузивен брифинг. 

" Утре ще предложим Рая Назарян за ръководител на 50-ото Народно заседание. От гласуването за нейната кандидатура ще стане ясно дали е допустимо да има държавно управление в този парламент.

Не получаваме това, което ние назоваваме " споделена отговорност ". Група партии, които се чудят по какъв начин да си спасят затихващите функционалности, желаят да се упражняват на гърба на ГЕРБ. Към днешна дата съставянето на държавно управление не е допустимо ", добави Борисов. 

Договорки отвън преговорния екип не вършим. Колегите от Движение за права и свободи се държаха отговорно, само че още от началото казахме, че единствено с тях няма да управляваме. Заклинанието им, че Борисов и Пеевски ще ръководят е идея пердута ", изясни Борисов. 

" Има виновни хора, има по какъв начин. Винаги има по какъв начин. Трябват виновни хора, които да слагат преди всичко страната. Ние години наред сме носили отговорност за тази страна. Няма да им разреша да се покатерят нито на ГЕРБ, нито на мен ", съобщи водачът на ГЕРБ. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР