Рая е една от новите обещаващи актриси и в момента

...
Рая е една от новите обещаващи актриси и в момента
Коментари Харесай

Скандалният Явор Бахаров Си Намери Майстора! Вижте Коя Известна Красавица Успя Да Му Набие Обръчите! Ето Снимки!

Рая е една от новите обещаващи актриси и сега бере първите плодове на славата си в сериала „ Скъпи наследници “. Тя е по-млада от Явор Бахаров и всички я разказват съвсем като него – чародейка, лудетина и шантавела. Разбира се, в положителния смисъл на думата.

Двамата посрещнаха дружно Свети Валентин като постнаха даже обща фотография в обществената мрежа. Приятелите на артиста са безапелационни, че по-хлътнал не са го виждали с никоя друга, даже и с Луиза Григорова преди време.

Фактът, че той и Рая към този момент живеят дружно, е повече от индикативен. Пеева е съумяла да направи това, което никоя друга до момента не можа. А точно да укроти опърничавия. И да го направи гадже за образец.



„ Нямате концепция по какъв начин я гледа в очите и какъв брой е благополучен с нея. Дори брат му непрекъснато го бъзика, че се е трансформирал в фамилен чичка. Но откровено се радва, че Рая по този начин добре му въздейства и го прави надалеч по-сериозен и виновен в живота “, споделят източниците, написа разкрития.ком.

За женитба и бебета, несъмнено, още не може да се приказва. Най-малкото, тъй като Рая Пеева едвам в този момент започва в кариерата си и се е отдала напълно на нея. А и занапред следва да разберем дали Явор Бахаров ще остане сериозен и влюбен, или това ще е следващото му знамение за три дни.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР