RAX (Rax.bg) - един от лидерите на пазара на облачни

...
RAX (Rax.bg) - един от лидерите на пазара на облачни
Коментари Харесай

Хостинг доставчикът Rax.bg обяви услуги с управление за Word...

RAX (Rax.bg) - един от водачите на пазара на облачни услуги, разгласи хостинг услуги за WordPress уеб уеб сайтове с включена техническа и систематична администрация. Услугите са налични във виртуалните центровете за предпазване на данни в София и Пловдив.

Доставчикът на и RAX (Rax.bg) разгласи за Марица, че към този момент предлага сервизни проекти с включена техническа и систематична администрация за уеб уеб сайтове, работещи върху WordPress (WP). Това значи, че притежателите на WordPress основани уеб сайтове могат да разчитат на RAX техническа оптимизация, промени по дизайна, възстановяване на сигурността и изцяло развиване на уеб уеб страниците си.

Новата хостинг услуга на компанията се назовава “WordPress Уеб уебсайт с управление”. Тя включва: техническа поддръжка на софтуерни версии и конфигурирани приложения; отбрана против неоторизиран достъп до WordPress системата; отбрана против мрежови офанзиви от типа “Denial of Service”; вътрешна оптимизация на WP сайта; тестване на софтуерния код за грешки; възстановяване на индексирането на уебстраниците от Интернет търсачките; премахване на дефекти като празни маркери за мета заглавия, дублирани мета заглавия, празни маркери за мета изложение, дублирани етикети с описания на мета, мета основни думи и други неточности, които би трябвало да бъдат коригирани; инспекция и възстановяване на мобилната версия; инспекция за дублирани URL адреси и прекратени връзки към уеб страниците; инспекция и промяна с всевъзможни настройки за локализация, които се нуждаят от усъвършенствания.

“WordPress наподобява елементарен за потребление поради графичния си интерфейс, който доста припомня най-популярните стратегии за работа с текст. В последното десетилетие обаче платформата на WP се разви доста. За нея има доста автоматизирани софтуерни приложения, които на процедура вършат доста мъчно притежателите на уеб уеб сайтове да ръководят сами WordPress платформата и учредените на нея уеб сайтове. Например, в случай че притежателят на уеб уебсайт употребява дизайнерски образец, който не е обновен с най-новата версия на WordPress, при възобновяване на платформата, е доста евентуално образната част на уеб страницата да се разбърка и да наподобява в хаос,” споделя Димитър Спасов, старши систематичен админ в Rax.bg. Според него двете най-сериозни провокации пред притежателите на уеб сайтове, употребяващи WordPress, са: преди всичко - отбраната от злотворен програмен продукт и всевъзможен тип “Denial of Service” атаки; на второ място - основаването и поддържането на добре усъвършенстван за търсачките WP уеб уебсайт.

“WordPress е една от най-уязвимите системи за основаване и ръководство на уеб уеб сайтове от позиция на сигурността. Изборът й изисква притежателите на уеб сайтове да отделят сред 1 и 5 часа месечно за оптимизация, за инспекции на кода и на работата на конфигурираните софтуерни приложения, както и за други действия, които изискват техническа и систематична администрация,” изяснява още систематичният админ на RAX.

Освен към този момент изброените характерни за WordPress механически услуги, в хостинг проектите WordPress Уеб уебсайт с ръководство на RAX са включени още:

- Инсталация и администрация на домейн валидиран SSL документ за зареждане и работа на уеб страницата по https.

- Първоначален механически одит, обзор, конфигурация и оптимизация на уеб страницата

- Преглед на софтуерния код на уеб страницата (CMS) за сходство с напътствията на W3C

- Цялостно възстановяване на сигурността

- Мониторинг на непрекъсваемостта на работа и надеждността на уеб страницата

- Управление на настройките въз основата данни

- Поддържане на аварийни и архивни копия

- Управление на домейни и DNS

- Консултации по развиването на WordPress уеб страницата и потребителския профил

От RAX оповестиха, че притежателите на уеб сайтове, които закупят услугата WordPress Уебсайт с ръководство с предплатен годишен абонамент преди края на 2021 година, ще получат 30% отстъпка. Тя се задейства автоматизирано в процеса на поръчка на Интернет адрес с код RAXMNG.

Всички уеб сайтове и данни на клиентите на RAX работят и се съхраняват върху промишлен клас софтуерно дефинирана Мрежа за предпазване на данни (Software defined Storage Area Network) с 10-гигабитова съгласуваност сред обособените съставни елементи. Информацията, съхранявана в RAX Cloud, е предпазена с технология, която защищава данните и дисковите масиви от срив и загуба при всевъзможни условия и без отражение в скоростта на култивиране.

Освен общоприетите хостинг проекти, Rax.bg предлага виртуални облачни сървъри и физически наети сървъри, конфигурирани и усъвършенствани за WordPress уеб сайтове, които се нуждаят от непрекъсваемост и би трябвало да поемат високо натоварване. През месец юли 2021 година хостинг доставчикът откри колокационен и виртуален дата център в Пловдив. В него Rax.bg дава услуги за отбрана на ИТ инфраструктурата на компании от произшествия, бедствия и повреди (Disaster Recovery Колокация), Облачни инфраструктурни услуги (Cloud IaaS) и Хостинг за уеб уеб сайтове, свързани с Пловдив и района на Южна България. Услугата “WordPress Уеб уебсайт с управление” е налична и в двата виртуални центъра за предпазване на данни на RAX – в София и в Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР