Равноправието и взаимното уважение трябва да бъдат основа за развитие

...
Равноправието и взаимното уважение трябва да бъдат основа за развитие
Коментари Харесай

Путин поздрави световни лидери за Коледа и Нова година

Равноправието и взаимното почитание би трябвало да бъдат основа за развиване на връзките сред Русия и Съединени американски щати. Това декларира съветският държавен глава Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила в приветствено обръщение по случай Коледа и Нова година до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, заяви ТАСС.

"Това би разрешило да напреднем в построяването на прагматично съдействие, ориентирано към дълготрайна вероятност ", се споделя в посланието на съветския водач, представено от пресслужбата на Кремъл.

В поздравления към немския президент Франк-Валтер Щайнмайер и канцлера Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила Путин показва вяра, че през 2018 година Русия и Германия ще реализиран прогрес в решаването на настоящи интернационалните проблеми, което ще спомага за подсилване на сигурността и стабилността в света.

Президентът на Русия поздрави по случай празниците кралица Елизабет Втора и премиера на Обединеното кралство Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила, като прикани за развиване на руско-британското съдействие в името на изконните ползи на двата народа и на цяла Европа, показва ТАСС.

В обръщение до френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила Путин декларира: "Разчитам да продължим градивния разговор с теб и взаимната активност за подсилване на руско-френските връзки. Очаквам твоето посещаване в Русия ".

Успехите в развиването на руско-китайските връзки, реализирани през отминаващата година в сфери като външнополитическото взаимоотношение, науката, техниката, културата и филантропичната активност са измежду главните акценти в приветствено обръщение на съветския водач до президента на Китай Си Цзинпин по случай Новата година и наближаващия Празник на пролетта, считан за най-важния обичаен празник в Китай.

Владимир Путин удостоверява готовността за по-нататъшна обща работа за усилване на всеобхватното доверително партньорство и стратегическото взаимоотношение сред Русия и Китай, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР