Равнопоставеност и високи доходи в модерна и здравословна среда за

...
Равнопоставеност и високи доходи в модерна и здравословна среда за
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Кюстендил Петър Паунов: Листата ни е единствената, която ще бъде подредена изцяло от нашите съграждани

Равнопоставеност и високи приходи в съвременна и здравословна среда за всеки кюстендилец. Това е задачата, която си слага Местна коалиция "ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Вътрешна македонска революционна организация, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци ", в управническата стратегия за развиването на община Кюстендил през идващите 4 години. Това оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.

"Нашата листа е единствената, която ще бъде подредена напълно от нашите съграждани ", сподели претендентът за кмет на Кюстендил Петър Паунов по време на формалното разкриване на акцията.

При показване на претендентите за общински съветници Паунов подчертава на обстоятелството, че листата съставлява най-широкия политически формат, комбиниран с най-голямото гражданско посланичество. „ Тази сплав подсигурява, че задачите на Община Кюстендил ще станат цели на националното държавно управление – и Коридор №8, и интеграцията на Западните Балкани, и основаването на индустриална зона, и разширението на пътя от автомагистрала Струма до Граничен контролно-пропусквателен пункт - Гюешево “, уточни Петър Паунов.



Оповестено бе и единомислещото решение на всички претенденти от Местна коалиция "ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, Вътрешна македонска революционна организация, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци ", че присъединяване в Общинския съвет ще бъде съгласно броя на събраните преференции на изборите, а не съгласно авансово записания номер в листата. Това, съгласно лидера на листата Петър Паунов, обезпечава еднакъв старт на всеки участник и подсигурява тежестта на изразената воля на всеки гласуващ.

От името на всички претенденти от листата, Петър Паунов съобщи:

„ Заставаме още веднъж пред вас, като хора, които постоянно са се отнасяли с почитание към предишното и които непрекъснато работят в сегашното, тъй като имат вяра, че Кюстендил има бъдеще. С тези хора ще споделяме напъните си освен в идната акция. Ние сме част от огромното семейство на Кюстендил и всички, които обичат града ни, ще могат да разпознаят себе си в тях. Това са хора, които неуморно стоят зад положителното име на Кюстендил и постоянно ще работят за просперитета му. “

„ Слоганът за акцията ни, както и основополагащият претекст в нашата ежедневна работа, е: „ За Разума и Доброто “, изясни още Петър Паунов.

„ Кандидатите за общински съветници в нашата листа са хората, които ще ви поддържат във всеки един миг и ще изслушат всяко ваше предложение и решение “, бе безапелационен той
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР