Равил Маганов, председател на борда на директорите на Лукойл“, е

...
Равил Маганов, председател на борда на директорите на Лукойл“, е
Коментари Харесай

Шефът на борда на директорите на „Лукойл“ е открит мъртъв след падане от 6-ия етаж на болница

Равил Маганов, ръководител на борда на шефовете на „ Лукойл “, е открит мъртъв на територията на Централната клинична болница на президентската администрация. Разследващите органи работят на място, с цел да открият аргументите за гибелта му.

По информация той е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е умрял на място. Това оповестиха за ТАСС правоохранителните органи.

„ Инцидентът е станал към 07:00 ч. московско време в Централната клинична болница на улица „ Маршал Тимошенко “. Мъжът е паднал от прозореца на шестия етаж и е умрял вследствие на пострадванията си. Причините и събитията за случилото се са в развой на определяне.

Според известия в медиите, Равил Маганов, ръководител на съвета на шефовете на петролната компания „ Лукойл “, е бил на лекуване във въпросната болница.

Маганов е бил на 64 години. Той е следващият началник на компанията, който умира в границите на година при загадъчни условия.

От началото на 2022 година чиновници на разнообразни добивни компании бяха открити мъртви, като главните версии бяха самоубийство или ликвидиране.

Бившият управител на „ Лукойл “ и милиардер Александър Суботин умря по време на сеанс против махмурлука при мистериозни условия. Инцидентът беше обявен през месец май от канала Mash Telegram. Според информация от телеграм канала MSK1.RU, следящ от близко работата на полицията, гибелта на Суботин е настъпила в мазе в къща в града на 8 май. Криминалисти са открили, че в тялото му е имало следи от опиати.

На 5 юли тялото на съветския предприемач Юрий Воронов с огнестрелна рана в главата бе открито в басейн във вилно населено място край Финския залив покрай Санкт Петербург. Воронов е бил началник на „ Астра Шипинг “ - компания, профилирана в договорите на „ Газпром “ в Арктика. Основната версия още веднъж беше самоубийство. Това беше пета неразгадана гибел на съветски газов управител.

В някои случаите починалите са били дружно със фамилиите си.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР