Равил Маганов, председател на борда на директорите на Лукойл, е

...
Равил Маганов, председател на борда на директорите на Лукойл, е
Коментари Харесай

Загина шефът на борда на директорите на Лукойл

Равил Маганов, ръководител на борда на шефовете на " Лукойл ", е открит мъртъв на територията на Централната клинична болница на президентската администрация. Разследващите органи работят на място, с цел да открият аргументите за гибелта му.

По информация той е паднал от прозореца на Централната клинична болница в западната част на Москва и е умрял на място. Това оповестиха за ТАСС правоохранителните органи.

" Инцидентът е станал към 07:00 ч. московско време в Централната клинична болница на улица " Маршал Тимошенко ". Мъжът е паднал от прозореца на шестия етаж и е умрял вследствие на пострадванията си. Причините и събитията за случилото се са в развой на определяне.

Според известия в медиите Равил Маганов, ръководител на Съвета на шефовете на петролната компания " Лукойл ", е бил на лекуване във въпросната болница.

Маганов стартира работа в " Лукойл " през 1993 година на поста вицепрезидент по нефтодобива. През 2006 година е назначен за първи изпълнителен вицепрезидент на нефтената компания.

Това е следващият смъртен случай в енергийните среди в Русия от началото на годината. В края на януари мъртъв във вилата си беше открит 60-годишният Леонид Шулман, началник на транспортната работа в " Газпром Инвест ", а няколко дни по-късно в дома си се обеси и финансовият шеф на газовия холдинг Александър Тюлаков.

На 18 април в Москва беше открит убит някогашен вицепрезидент на " Газпромбанк " - Владислав Аваев. На 21 април същата орис застигна и един от някогашните висши чиновници в " Новатек ", съперникът на " Газпром ", Сергей Протосеня.

Lukoil'in yönetim kurulu başkanı Ravil Maganov, tedavi gördüğü Moskova'daki Merkez Klinik Hastanesi'nin penceresinden düşerek öldü. 67 yaşındaki Maganov, 2019 yılında Putin tarafından Alexander Nevsky Nişanı ile ödüllendirilmişti. — Grigory Sivkov (@GrigorySivkov)
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР