Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме само ние. Изключително

...
Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме само ние. Изключително
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Равенството се усеща като загуба

Равенството е равностойно на загуба. Виновниците сме единствено ние. Изключително груби неточности при позволените голове. Отбелязахме два гола, само че не успяхме да съхраним преимуществото и естествено, че не сме удовлетворени ".

Така треньорът на " Лудогорец " Ивайло Петев разказа сиуацията за тима му след в неделя вечер. Шампионите изгубиха две точки и остават зад ЦСКА в класирането.

До края на сезона остават два кръга.

" И при двете обстановки, когато допуснахме попадение, действахме доста неприятно и това ни коства да вземем три точки. Срещата мина, би трябвало да създадем разбори. Ние знаехме, че този мач ще е радикално друг. Подходихме оптимално добре. Не можеш по подобен метод да допуснеш два гола. Накрая за малко и да загубим мача ".

Петев регистрира, че не е обезпокоен, а е сърдит след дуела. " Не съм обезпокоен, сърдит съм от нашите две неточности, които направихме за головете. За да станеш първенец, нямаш право да допускаш такива попадения ".



В идващите си мачове първенците срещат " Левски " в Разград и по-късно гостуват на " Черно море ". Съперникът ЦСКА приема " ЦСКА 1948 " и по-късно има дерби с " Левски ".

" Няма елементарен мач, всеки един е тежък. Най-важното е да съумеем в двата мача, които останаха, да победим. Очаквам, че ще е сложен мачът с " Левски ". В положително игрово положение са, няма да е елементарно, само че би трябвало да поправяме грешките ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР