Равенството 2:2 срещу Барселона е справедлив резултат. Това заяви полузащитникът

...
Равенството 2:2 срещу Барселона е справедлив резултат. Това заяви полузащитникът
Коментари Харесай

Каземиро: Барселона спечели повече точки от нас в Испания, но пък ние можем да останем номер едно в Европа

Равенството 2:2 против Барселона е обективен резултат. Това съобщи полузащитникът на Реал (Мадрид) - Каземиро. Според него, съдията Алехандро Ернандес не е повлиял на крайния излаз на мача.

" Смятам, че контролирахме играта с човек повече, само че класата на Меси направи разликата за 2:1. Липсата на Роналдо пък ненапълно наруши ритъма в играта ни през втората част.

Все отново резултатът е обективен, въпреки да можеше да се отсъди дузпа за нарушаването против Марсело. Искам обаче да кажа ясно, че виновността за равенството не е на съдията, макар че имаше някои противоречиви моменти. Всеки може да сгреши в интерес на единия или другия тим. Затова не трябва да приказваме за рефера, а за играта.

Видяхме два тима, които търсеха успеха. Един против различен бяха двата най-хубави тима в Ла Лига. Когато носиш екипа на Реал, задачата е постоянно да си на върха. Няма значение, че Барса е първенец. Ние ще съсредоточим напъните си във финала за Шампионската лига. Поздравления за Барселона, че завоюва повече точки от нас, само че пък ние имаме късмет да покажем, че сме най-хубави в Европа ", съобщи Каземиро.

 Барселона и Реал (Мадрид) приключиха наедно 2:2
Луд мач, слаб арбитър и Барса - Реал 2:2!

Истинско представление на " Камп Ноу " пред 97 939 фенове
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР