Равенство срещу Байерн (Мюнхен) би било един добър резултат за

...
Равенство срещу Байерн (Мюнхен) би било един добър резултат за
Коментари Харесай

В Локомотив ще са доволни на равенство срещу Байерн утре

Равенство против Байерн (Мюнхен) би било един добър резултат за Локомотив (Москва), счита сръбският треньор на московчани Марко Николич. Утре локомотивци одобряват баварския гранд, който идва като настоящ европейски първенец.

"Никога не мога да предсказвам резултата преди края на мача. Ние знаем кой е нашият противник на следващия ден. Мога да кажа, че равенството би бил страховит резултат, само че освен това ще бъде просто необикновено. Николич съобщи, че не се тормози от скептицизма, който е превзел обществеността преди срещата.

"Скептицизъм има постоянно във футбола, само че това не е моя работа. Да давам отговор на тези хора, които в никакъв случай не имат вяра, не виждам смисъл. Моята работа е да приготвя тима по този начин, че да покаже най-хубавото от себе си на терена. По отношение на мотивацията, няма какво да кажа, тъй като играем с най-хубавия тим в света и това единствено по себе си е задоволително, добави Марко Николич, който преди този момент е работил в Партизан (Белград).

"Едва ли ще изненадам някого, като кажа, че Байерн е доста рисков при бързите си офанзиви. Добри са при статичните положения, имат бързи и качествени играчи, подаванията им от фланга постоянно носят заплаха. И като допълнение и десерт, разполагат с Роберт Левандовски, който е най-хубавият нападател в света. Но както при всеки тим, по този начин и баварците имат нюанси, в които не са положителни. И аз имам вяра, че имаме късмет да се възползваме от тези пропуски, заключи старши треньорът на московските "железничари ".

След първия кръг Байерн е водач в група А с 3 точки, а Локомотив и австрийския Република България Залцбург са с по 1 след равенството по сред им в първия мач. Атлетико (Мадрид) е без актив към момента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР