Равенство с Фулъм бе достатъчно на мърсисайдци Ливърпул завърши 1:1

...
Равенство с Фулъм бе достатъчно на мърсисайдци Ливърпул завърши 1:1
Коментари Харесай

В Лондон Ливърпул не успя да победи, но ще играе за трофей на Уембли

Равенство с Фулъм бе задоволително на мърсисайдци
Ливърпул приключи 1:1 при гостуването си на Фулъм в Лондон в полуфиналния реванш сред двата отбора за Купата на Лигата и по този метод си обезпечи място във финала на шампионата. Мърсисайдци не престават напред с общ резултат 3:2, а в спор за трофея на " Уембли " ще се изправят против Челси - на 25 февруари.

Първата среща сред " алените " и лондончани на " Анфийлд " приключи с домакинска победа 2:1, а това бе задоволително за футболистите на Юрген Клоп да се класират за огромния мач.

Луис Диас изведе гостите напред още в 11-ата минута на " Крейвън Котидж ", когато трансформира в попадение превъзходен пас на Джарел Куанса за 1:0.

Домакините обаче не се отхвърлиха и стигнаха до хикса, откакто Иса Диоп върна вярата им четвърт час преди края. Воденият от Марко Силва отбор заслужи попадението си със мощни интервали през второто полувреме.

Спасяване на Каомин Келъхър обаче лиши домакините от това да пратят мача в продължение. Вратарят на Ливърпул отрази изстрел на Хари Уилсън, който е младеж точно на Ливърпул.

Точно той асистира за изравнителното попадение на Диоп в 76-ата минута на мача.

Фулъм обаче бързо ще би трябвало да не помни разочарованието, защото през уикенда им следва мач в шампионата за Купата на Англия, където ги чака Нюкасъл в събота.

Ливърпул пък се изправя против Норич ден по-късно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР