РАВЕНА, Ню Йорк (АП) — Властите в Ню Йорк стартираха

...
РАВЕНА, Ню Йорк (АП) — Властите в Ню Йорк стартираха
Коментари Харесай

След проблемно начало, Ню Йорк разтърсва своя легален пазар на марихуана с нови конкуренти

РАВЕНА, Ню Йорк (АП) — Властите в Ню Йорк стартираха легални продажби на марихуана за забавление, като дадоха обещание доста от първите лицензи за продажба на дребно на хора, употребяващи опиати в предишното убеждения, надявайки се да дадат късмет на хората, потърпевши от войната против опиатите, да съумеят, преди да се натрупат съперници.

Но повече от девет месеца след началото на продажбите, единствено към две дузини глобени от страната диспансери отвориха порти. Правни провокации по отношение на процеса на издаване на разрешителни на страната оставиха повече от 400 краткотрайни лицензополучатели в неопределеност. Фермерите на марихуана са в усложнение, тъй като има прекомерно малко магазини, с цел да продадат реколтата си.

Щатските регулатори в този момент уголемяват пазара на фона на тези проблеми. Те неотдавна отвориха 60-дневен общ прозорец за кандидатстване за развъждане, обработка, разпространяване или продажба на марихуана, очаквайки да издадат повече от 1000 нови лиценза. Новите правила съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР