Равда тази вечер е под блокада на МВР и НСО

...
Равда тази вечер е под блокада на МВР и НСО
Коментари Харесай

Става ли нещо извънредно в Бургаско? Новият US посланик и Гешев тази вечер са тук


Равда довечера е под обсада на Министерство на вътрешните работи и НСО поради изненадващата визитата по мрачно

Само няколко часа след идването на новия американски дипломат в Бургас Кенет Мертен, в региона се появи и основният прокурор Иван Гешев, видя кореспондент на Флагман.БГ. Посланикът е тук на публична аудиенция във връзка 120 години от установяването на дипломатическите връзки сред Съединени американски щати и България. Вероятно изборът за тази цел е персонално на посланик, защото градът се смята за най-успешния образец за локално ръководство. Едва три часа по-късно, към 21 ч., в Равда дойде основния прокурор Иван Гешев.

В курортното градче, което на процедура към този момент се е сляло с Несебър, мълвата за визитата на обвинител №1 се понесе мигновено, защото улиците се оказаха блокирани. 

Първо – цивилна защита е отделила ресторант „ Левант “, където Гешев е влезнал с още няколко души – мъже. По нашата информация, малко по-късно са се появили и три патрулни коли от несебърското Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи. Това, което сигурно е ясно е, че основният прокурор вечеря дружно с компания от неколцина. 

Няма индикации обаче групата да наподобява нервна, още повече, че на никое място в региона не се организира профилирана интервенция, която би могла да е под надзора на Върховната прокуратура.

Флагман откри, че няма връзка сред наличието на американския дипломат на бургаска земя и на Гешев. Дипломатът е вечерял в Бургас, в дискретна конюнктура и единствено със брачната половинка си. Визитата на основния прокурор е била по отношение на конгрес, на който на следващия ден ще участват представители от прокуратурите на няколко страни. Няма авансово публично известие до медиите за типа на тази среща.

Очаквайте детайлности единствено във Флагман.БГ!
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР