раузърът Internet Explorer е в последната година на своята официална

...
раузърът Internet Explorer е в последната година на своята официална
Коментари Харесай

Internet Explorer скоро няма да отваря някои страници

раузърът Internet Explorer е в последната година на своята публична поддръжка, като Microsoft възнамерява да форсира неговата подмяна с новия Edge. От идващия месец Internet Explorer последователно ще спре да отваря някои уеб сайтове, оповестява онлайн изданието ZDNet.

Досега сходен метод се е тествал с стеснен брой консуматори, само че от ноември ще се ползва за всички, които към момента употребяват Internet Explorer. Ще се добави спомагателен файл, който ще съпоставя интернет адресите, които потрбителят посещава с прелиминарен лист.

Ако някой от тях е в листата, то Internet Explorer автоматизирано ще отваря въпросния уебсайт в нов прозорец на Edge. Идеята е по този начин потребителите последователно да бъдат трансферирани на Edge и да свикнат с новия браузър.

В листата са поместени най-популярните уеб сайтове, както и някои, за които се знае, че имат проблеми със съвместимостта с Internet Explorer. До момента в листата са 1156 уеб страницата, като той се поддържа от инженерите на Microsoft.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР