Раул Пал твърди, че незаменяемите токени (NFT) са вълнуващ сектор

...
Раул Пал твърди, че незаменяемите токени (NFT) са вълнуващ сектор
Коментари Харесай

Ето защо NFT е вълнуващ сектор с висок потенциал – Раул Пал

Раул Пал твърди, че незаменяемите токени (NFT) са трогателен бранш в крипто със забележителен капацитет в бъдеще.

Бившият изпълнителен шеф на Goldman Sachs Раул Пал има вяра, че незаменяемите токени (NFT) са трогателен бранш с капацитет за бъдещи облаги.

В неотдавнашно видео той описа на клиентите си в YouTube, че стартира да осъзнава капацитета на незаменяемите токени.

Силата на NFT

Пал уточни, че NFT са привлекли вниманието му през последната година, защото е почнал да схваща силата на това, което са и какво могат да създадат. С помощта на блокчейн тези токени могат да се трансфорат в неповторим продукт, сходно на лимитирана печатна серия или неповторима картина.

Това е като да притежавате истинското копие на предмета, до момента в който други могат да имат копия на изображението.

Пал е разпределил 10% от притежавания от него Етериум в някои обилни NFT планове. Той означи, че защото цените на NFT са най-вече деноминирани в ETH, те могат да се държат като вторична позиция в алткойна.

Тези токени могат да работят като парцели от висок клас в бъдеще, надминавайки ETH по същия метод, по който скъпите недвижими парцели надминават стопанската система във времена на остатък.




Crypto Punks и Bored Apes

Пал означи, че когато погледнете цената на Crypto Punks и Bored Apes, те са останали необикновено постоянни, във връзка с цената им в ETH. Те означиха спад от върховете си, само че по-късно са се възстановили като от този момент насам се търгуват на равнища от към 65 ETH. Тази непоклатимост е привлекателна, тъй като те спаднаха единствено малко повече, даже по време на огромния крипто срив през юни. Те се възвърнаха и останаха на 65 ETH. Каквото и да прави ETH, те го следват, сподели Пал.

NFT могат да надминат по успеваемост останалата част от пазара

Пал предвижда, че незаменяемите токени могат да надминат по резултати останалата част от пазара. Подобно на парцелите от висок клас, когато стопанската система стартира да процъфтява и хората разполагат с повече пари, те са склонни да купуват скъпи парцели от висок клас. Те имат наклонност да надминават останалата част от пазара и той счита, че същото ще се случи и в стопанската система на ЕТН.

Според него с възобновяване на пазара, част от възвръщаемостта може да се рециклира в активи като Crypto Punks.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР