Раул Пал, основател на Real Vision и бивш изпълнителен директор

...
Раул Пал, основател на Real Vision и бивш изпълнителен директор
Коментари Харесай

Kрипто пазарът ще достигне 1 милиард потребители – според Раул Пал

Раул Пал, създател на Real Vision и някогашен изпълнителен шеф на Goldman Sachs, е оптимист за бъдещето на крипто пазара.

Наскоро Пал разиска капацитета на криптовалутите и дали те могат да доближат един милиард или повече консуматори по време на идващия бичи пазар.

Той има вяра, че неизбежната вълна от ликвидност ще поддържа рисковите активи, в това число криптовалутите, което ще провокира повишаване на капитала и нови нововъведения, които ще привлекат идната партида консуматори.

Пал означи, че крипто пазарът към този момент е привлякъл обилни вложения, което ще форсира растежа му. Бившият шеф на Goldman Sachs планува напредък на крипто пазара, като броят на потребителите ще се усили от 300 милиона, до над един милиард през идния цикъл.

Той чака да се появят нови приложения и случаи на потребление, в това число цифрова еднаквост, Web3, DeFi и билети, основани на NFT.

Макар че може да има къси спирания или отдръпвания, Пал остава оптимистично надъхан и счита, че крипто пазарът има постоянен капацитет да се разшири.


 


Според Пал е евентуално Федералният запас (Фед) към този момент да е завършил с напъните си да усили лихвените проценти, с цел да се оправи с инфлацията.

Пал планува иден стопански спад, който ще принуди Фед да превключи на друга предавка и да сътвори спомагателна валута, с цел да подтиква стопанската система. Следователно това ще докара до по-нататъшно разгръщане на крипто пазара, до момента в който темпът на транзакциите не стартира да понижава.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР