Раул Пал, бивш изпълнителен директор в Goldman Sachs, изрази убеждението

...
Раул Пал, бивш изпълнителен директор в Goldman Sachs, изрази убеждението
Коментари Харесай

Трилиони долари може да навлязат в алткойн пазара – Раул Пал

Раул Пал, някогашен изпълнителен шеф в Goldman Sachs, изрази убеждението си, че пазарите на алткойни са готови за евентуален скок, който ще притегли забележителен приток на капитали в криптовалутното пространство. 

В неотдавнашна актуализация до своите почитатели в Twitter, Пал показа деликатното си наблюдаване на графика, наречена TOTAL3. Тази графика наблюдава съответно общата пазарна капитализация на криптовалутите, като се изключи Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

Анализът на Пал демонстрира, че TOTAL3 демонстрира бичи признаци, защото се доближава към върха на модел на падащ чеп. Той счита, че в случай че се реализира пробив, общата пазарна капитализация на алткойните може да надвиши $4 трилиона.

Пал изрази вълнението си от графиката, като я дефинира като “ ” и една от най-оптимистичните, на които е попадал. Измерената цел за надхвърляне на $4 трилиона е мощно окуражаваща.

Към момента на писане на публикацията TOTAL3 се прави оценка на почти $332.65 милиарда. Ако тя доближи $4 трилиона, това би означавало евентуално нарастване с над 1,100%. Освен това Пал планува общата пазарна капитализация на всички криптовалути да нарасне до $10 трилиона.

В предходно изявление Пал към този момент изрази упованията си, че криптовалутите ще се показват по-добре от други класове активи, защото световната ликвидност се усилва.  

Освен това той посочи евентуалното влияние на подаденото от BlackRock заявление за спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF), което би могло да притегли пресен капитал в зараждащото се пространство на криптовалутите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР