Раул Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs и макро

...
Раул Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs и макро
Коментари Харесай

CryptoPunks: Възможност за биковете според макро гуруто Раул Пал

Раул Пал, някогашен изпълнителен шеф на Goldman Sachs и макро гуру, неотдавна показа възгледите си за капацитета на незаменяемите токени (NFT) и тяхното влияние върху екосистемата на Етериум.

Пал посочи един съответен план, CryptoPunks, като забележителна опция, която доста хора подценяват. CryptoPunks е един от най-значимите съществуващи NFT планове, включващ неповторими 8-битови пикселови арт герои, които са много търсени от колекционерите.

Пал означи, че понижаващите се цени на CryptoPunks може да се окажат чудесна опция за тези, които имат вяра в дълготрайния капацитет на плана. Според Пал данъчният сезон и Blur farming са довели до съвсем сринати цени на CryptoPunks, което може да сътвори опция за бичи настроените вложители.

Макар че някои хора не съумяват да схванат цената на NFT, Пал счита , че доста притежатели на ETH  инвестират в NFT като метод да диверсифицират портфейлите си и да алармират за присъединяване си в крипто пространството. Той уточни, че NFT трансформират играта, позволявайки на създателите и артистите да се ангажират с блокчейн технологията и да подтикват всеобщото ѝ приемане.

В неотдавнашно изявление с художника на NFT FVCKRENDER, Пал разиска смисъла на NFT и метавселената.


 


Той вижда сливането на физическия и цифровия свят като значима наклонност, която ще оформи бъдещето на брандинга и артистичното изложение. Пал има вяра, че NFT са отличен метод за създателите да поемат контрола върху творбите си и да се ангажират с публиката си по нови и вълнуващи способи.

Като цяло прозренията на Пал за капацитета на незаменяемите токени и екосистемата на Етериум акцентират възходящия интерес и вложения в блокчейн технологията и нейните приложения. Възходът на NFT и метавселената съставлява вълнуващо развиване, което може да промени метода, по който мислим за изкуството, брандинга и цифровия свят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР