Раците са най-емоционално осъзнатите Зодиите имат много общо с подсъзнанието

...
Раците са най-емоционално осъзнатите Зодиите имат много общо с подсъзнанието
Коментари Харесай

Каква суперсила притежава всяка зодия

Раците са най-емоционално осъзнатите

Зодиите имат доста общо с подсъзнанието на индивида. Те играят жизненоважна роля, когато става въпрос за личността и природата на хората, които попадат под неповторим зодиак – може да вземем за пример да се допусна (благодарение на години изследвания), че Лъвовете са склонни да споделят сходни, в случай че не и същите характерности, които построяват тяхната персона.

Следователно можем да заявим, че обвързваните със зодиака суперсили на човек се основават на най-доминиращите черти на личността. А в случай че се употребяват умно и тъкмо, тези личностни черти могат да се трансфорат в суперсили на индивида.

А ето и каква суперсила имате, въз основа на вашия зодиакален знак:

Овен (21 март – 19 април) – Неограничена сила

Овните имат безкрайно количество мощ и сила, които им оказват помощ елементарно да поемат физически провокации, които другите зодии не биха посмели да преследват. Хората, които попадат под този огнен знак са доста дейни през целия си живот. Освен това те имат съдбоносен и стимулиран темперамент. Те просто умеят да печелят борбите си по пътя, стига да употребяват тази своя суперсила рационално!

Телец (20 април – 20 май) – Контрол на времето

Телецът има неповторимата дарба да въздейства на времето (атмокинеза). Нещо повече, този земен знак има умеенето да поддържа синхрон с Майката Земя и да има надълбоко съчувствие към природата – без значение дали е градинарство или земеделие – всичко, което му разрешава да употребява ръцете си и да усеща земята, е мощната страна на Телеца, защото той има дълбока връзка със самата почва. Атмокинезата пък разрешава на Телеца посредством силата на мисълта си да основава неприятни или положителни метеорологични условия.

Близнаци (21 май – 20 юни) – Способността да чете мисли

Близнаците са въздушен знак, което ги прави извънредно чувствителни към всички аспекти на мозъка. Освен това те са ръководени от планетата Меркурий, което им разрешава да имат изключителни и неповторими прозрения, свързани с връзката. Когато суперсилите им са изцяло разгърнати, Близнаците могат безусловно да развият способността да четат мислите на хората (телепатия).

Рак (21 юни – 22 юли) – Контрол на мозъка

Раците са най-емоционално осъзнатите и чувствителни измежду зодиакалните знаци. Те се управляват от страсти и усеща, тъй че е малко шокиращо да разкрием, че тяхната суперсила се крие в техния мозък. За разлика от Овните, Раците няма да разчитат на физическа мощ, с цел да победят в борбата, а ще избират да „ завладяват “ мозъка на своя противник посредством фина операция.

Лъв (23 юли – 22 август) – Телекинеза

Лъвовете са известни като любящи, радостни и самоуверени хора. Когато вземат решение за нещо, не можете да извършите нищо, с цел да ги накарате да трансформират възгледите си. Пример за това е, че Лъвовете нормално имат вяра, че законите на науката не важат за тях, както за останалите зодии. Следователно може да се твърди, че телекинезата е суперсилата на Лъва. Той безусловно има вяра, че може да манипулира времето и пространството, с цел да задвижи нещата по своя метод и да реализира задачите си – постоянно съумява.

Дева (23 август – 22 септември) – Енергийна отбрана

Подобно на Раците, Девите са прочувствени същества, които имат неповторимата дарба да откриват разнообразни форми на сила, без значение дали са положителни или неприятни. Силно сензитивната им природа ги принуждава да се крият в черупките си, което ги прави минимум общителните от зодиакалните знаци. Силната страна на Девата е тази нейна неповторима дарба да се отбрани от неприятните сили във външния свят като просто ги усеща и бяга далеко от тях.

Везни (23 септември – 22 октомври) – Стават невидими

Подобно на Лъвовете, Везните са общителни, обществени и независими. Поради приятелския си темперамент, Везните не харесват изпадането в драми или борби и в случай че такова събитие в миналото се случи, те просто се крият зад димна завеса на непрозрачност. Везните рядко употребяват суперсилите си, защото обичат да поддържат връзка със своите сътрудници, другари и членове на фамилията, обаче няма да им отнеме доста време да се „ изпарят “ във въздуха, в случай че в миналото попаднат в комплицирана обстановка.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември) – Неосезаемост

Скорпионът е приет за „ най-мистериозния “ от всички зодиакални знаци, а неговата суперсила е неосезаемостта. Просто никой не може да знае какво тъкмо се случва в главата на Скорпиона. Той има силата да основава собствен свят, без да позволява никой да му се намесва. Неслучайно аурата на Скорпионите е толкоз интензивна – в никакъв случай не предполагайте нещо за тях и не си правете прибързани изводи. Най-вероятно е да грешите, а те да ви изненадат в тил.

Стрелец (22 ноември – 21 декември) – Телепортация

Не е загадка, че Стрелците обичат да пътуват и доста ценят свободата си. За това не е изненадващо, че тяхната суперсила е телепортацията. Стрелците могат елементарно да се транспортират от едно място на друго, откакто измислят метод да отприщят силите си. Тяхната неповторима мощ им разрешава да изследват света, безусловно когато пожелаят. Буквално няма нещо, което да може да ги спре, когато решат да пътуват.

Козирог (22 декември – 19 януари) – Непобедимост

Мнозина считат Козирозите за най-скучните персони на зодиака. Те са мощно дисциплинирани, виновни, практични и рационални, само че пък нямат никаква приемливост към нелепостта. Суперсилата на Козирога е неговата непобедимост. Той е надарена персона, която просто не приема „ не “ за отговор, даже и от себе си. След като Козирогът реши нещо, никой не може да го убеди в противното или да го спре по пътя му, написа Tialoto.bg. 

Водолей (20 януари – 18 февруари) – Способността да предсказва

Често именуван „ хуманитарист “, Водолеят се ръководи от планетата Уран, откъдето черпи своята ненапълно странна, особена сила. Суперсилата на Водолея се крие в способността му да предсказва бъдещи събития – той някак ги вижда. Тъй като Водолеите имат уязвимост към човечеството, не е изненадващо, че биха създали всичко допустимо, с цел да оказват помощ на всички, изключително като проучват бъдещето им и ги карат да трансформират надлежно сегашното си.

Риби (19 февруари – 20 март) – Способността да лекува

Рибите са нежни и миролюбиви персони. Те биха създали всичко належащо, с цел да подсигуряват, че хората към тях са в сигурност и са щастливи. Рибите са страхотни слушатели и биха стигнали до крайности в името на това да оказват помощ на другите. Суперсилата на Рибите се крие в способността им да лекуват хората – щом схванат за нечий проблем на собствен непосредствен, те стартират да се грижат за него и да му оказват помощ, в случай че се постанова и до края на живота му.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР