Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза

...
Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза
Коментари Харесай

Всички мисли, дори най-мимолетните и незначителните, могат да станат реални в този ден

Растящата Луна е подобаваща за въпроси, които са във фаза на напредък на развиване, както и за ново начало. Всичко пораства по-бързо през този интервал.

Луната е в символ Телец до 05:17ч на 15 март

Дните на Телеца са отлично време за решение на на практика въпроси. Новите инициативи са съпроводени с компликации, само че започнатите планове умерено могат да се завършат. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост.

При доста хора ще се следи енергиен спад. На напред във времето излизат материалните ползи и желания. Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи, предпочитащи повече да се доверяват на себе си, в сравнение с да разчитат на непозната поддръжка. Търпението удивително се ускорява. Увеличава се силата на волята.

Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Избягвайте да пиете студени питиета, както и викането, крещенето. Да се заобикаля хирургична интервенция в региона на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, защото в този момент са доста уязвими. 

Лунен календар:  5 лунен ден от 08:39ч на 14 март до 09:12ч на 15 март

Символ на този лунен ден е митичното създание Еднорога, което значи честност към правилото, към дълга. Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект.

Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В този ден всичко ще ви се отдава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Направените в този ден заключения нормално са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите ” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче може да ви навреди.

Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите. В петия лунен ден е безусловно обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта усещате, че ви е радостно, а на обяд към този момент всичко е досадно. Не се тревожете от такива фрапантни промени. 

По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което ни довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Не би трябвало да се гладува. Трябва да се отдели внимание на храната, тъй като това е единственият ден, когато храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Като основа на храненето се избира мляко и извара. Хубаво е да се употребяват билки, да се пият отвари.

Сексът в този лунен ден може да се одобри като целителен, би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. 

Подстрижката дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР