Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза

...
Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза
Коментари Харесай

В този ден се включва космическата енергия на любовта

Растящата Луна е подобаваща за въпроси, които са във фаза на напредък на развиване, както и за ново начало. Всичко пораства по-бързо през този интервал.

Луната минава през последните градуси на знак Риби и от 09:40ч до 13:03ч се движи на луфт, след което го напуща.

В тези дни хората са по-чувствителни, състрадателни, дружелюбни, изострят се интуитивните качества, нараснала мечтателност и сензитивност към мнението на другите. Лесно е да се поддадем на мощното психическото влияние и въздействие на близките. Въображението е много интензивно. Уязвими са най-вече ходилата и пръстите на краката. 

В 13:03ч Луната минава в символ Овен до 14:45ч на 28 октомври.

Уязвими стават главата, мозъка, очите. Ритмите на космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Увеличава се физическата и умствена интензивност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Увеличава се пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността.

Лунен календар: продължава 12 лунен ден до 17:24ч

В този ден се включва галактическата сила на любовта. Негов знак е сърцето, Чашата на Граала. Обикновено този ден минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Нужно е да се вслушваме в своите чувства, а не да ги проучваме. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате или да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на непряк човек, да вземем за пример да преведете бабичка през улицата, да помогнете на някоя майка с количката.

Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж. Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Посетете черква, запалете свещ за живите и упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Молитвата носи излекуване, а милостинята подадена на безпаричен е изключително угодна на Бога.

Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Следва 13 лунен ден от 17:24ч на 26 октомври до 17:47ч на 27 октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР