Расте натискът върху болниците в Обединеното кралство. С близо 50

...
Расте натискът върху болниците в Обединеното кралство. С близо 50
Коментари Харесай

Расте натискът върху болниците в Обединеното кралство

Расте натискът върху лечебните заведения в Обединеното кралство. С близо 50 000 случая дневно, 1000 приети в болница дневно и с над 600 новозаразени на 100 000 души, Англия записва най-стряскащите числа на пандемията от последните три месеца. Само в понеделник са умряли 223 души в следствие от вируса, което е най-голямото число от март.

Британският здравен министър Саджид Джавид подсети пред медиите, че " пандемията не е завършила " и че новите дневни случаи могат да доближат 100 000. Въпреки това Джавид бе безапелационен, че за момента имунизациите са задоволително средство за преодоляване на обстановката и държавното управление няма да минава на проект Б.

По този метод кабинетът, ръководен от Борис Джонсън, ще продължи да влага старания във имунизацията на популацията, от което близо 80% е ваксинирано с втора доза. Около 15 на 100 от децата сред 12 и 15 години са с първа игла, чиято имунизация стартира тъкмо преди месец, отбелязва 20minutos.

От Конфедерацията на публичното здраве обаче упорстват държавното управление да затегне ограниченията и още веднъж да направи наложително носенето на маски в градския превоз и в затворените пространства, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР