Расте броят на заразените с морбили у нас. В Благоевградско

...
Расте броят на заразените с морбили у нас. В Благоевградско
Коментари Харесай

Морбили се разпространява, а не би трябвало. Защо има неваксинирани?

Расте броят на инфектираните с морбили у нас. В Благоевградско вкарват изключителни ограничения за справяне с казуса. Заразените не са ваксинирани против дребната шарка, макар че е наложително по закон.

``
реклама

Не е ясно какъв брой тъкмо са неимунизираните деца у нас. Имунологът доцент Андрей Чорбанов разяснява в студиото на " България заран ", че локалните епидемии се дължат точно на неваксинациите и по думите му даже и в този момент се вижда от резултатите, че морбили се популяризира измежду децата, които не са имунизирани или са единствено с една ваксина.

" Тази ваксина е извънредно ефикасна и се счита, че след втората имунизация, която е в малко по-късна детска възраст, организмът е пожизнено затрупан, няма по какъв начин да се разболее ", безапелационен беше имунологът.

Пред Bulgaria ON AIR хомеопатът доктор Атанас Михайлов пък сподели, че не счита, че ще има сериозен взрив на морбили у нас и добави, че би трябвало с изключение на да се поставят ваксини, за имунитета на децата би трябвало да се извършват и други неща. Сред тях са вярното хранене и доста придвижване. 

" Апелирам за приучване, вярно хранене с жива храна, разходки, придвижване ", изясни той и уточни, че имунизирането може да бъде и компрометирано от погрешен метод.

Гледайте видеото с цялата полемика.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР