Расте броят на убитите цивилни граждани в Украйна в резултат

...
Расте броят на убитите цивилни граждани в Украйна в резултат
Коментари Харесай

210 цивилни лица, сред които и деца, загинали в Украйна за 4 дни

Расте броят на убитите цивилни жители в Украйна вследствие на съветската инвазия. Москва разгласи, че няма да нападна цивилни, а единствено военна инфраструктура, което, несъмнено, се оказа неистина.

Само за четири дни Русия е умъртвила 210 цивилни лица, измежду които и деца, заяви украинският комисар по правата на индивида. Сред починалите е и момиче на име Полина (на снимката). Тя и нейните родители са били убити от съветска саботажно-разузнавателна група на улицата в северозападната част на столицата Киев, съобщи Би Би Си, представена от

Братът на Полина и нейната сестра също са попаднали под огъня и са настанени в болница с пострадвания. Според управляващите автомобилът на фамилията е бил нападнат от съветския агресор. Всеки ден пораства броят на цивилните жертви. В Киев управляващите подредиха на жителите да намерят заслон и да не излизат от него, тъй като в противоположен случай ще се считат за диверсанти.

Друго дете е било убито от касетъчни муниции, дружно с двама възрастни цивилни, до момента в който са се приютявали в детска градина в северния град Ахтирка, заяви „ Гардиън ”, цитирайки „ Амнести интернешънъл ”. Боеприпасите, необятно неразрешени от интернационалното право, са били изстреляни от руснаци. Русия има опит в избиването на цивилни невъоръжени жители и от войната в Сирия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР