Расте броя на хоспитализираните деца в София. Има и деца

...
Расте броя на хоспитализираните деца в София. Има и деца
Коментари Харесай

Проф. Виткова: Ваксините не са това, което очаквахме

Расте броя на приетите в болница деца в София. Има и деца на кислородна терапия. Трябва да се подготвим, с цел да не бъдем сюрпризирани. Това сподели някогашният здравен министър проф. Мими Виткова.

" Това, че се резервира броят на приетите в болница, удостоверява, че сме във етапа “Омикрон ”. Дано да продължи по този начин, с цел да може да издържи здравната система ", съобщи тя.
Медици: Covid-19 настава поради ниската имунизационна интензивност
" Болестта настава и повода за това е ниската имунизационна интензивност на популацията ". Това съобщи пред БНР доцент Спас Спасков, някогашен д...
Прочети повече
Според нея до една седмица би трябвало да имаме по-ясна прогноза дали можем да запазим равновесието в лечебните заведения и при интензивните кревати.

Попитана по какъв начин властта ръководи рецесията, Виткова отговори, че не е значимо какъв брой са строги ограниченията, а дали се съблюдават. „ В целия свят ограниченията са толкоз ексцентрични, че е мъчно да се каже дали рецесията се ръководи съответно “, добави тя.

„ Виждаме, че при разновидността „ Омикрон “ боледуват и имунизирани, и неимунизирани. Ваксините не се оказаха това, което се очакваше. Ваксините би трябвало да се доработват. Без лекарство, единствено с ваксини, няма да се оправим “, съобщи Мими Виткова.

 
Д-р Мими Виткова: Играта на отваряне-затваряне носи повече вреди, в сравнение с изгоди
" Едва ли за 10 дни ще успеем да пречупим кривата на болестта. Тази игра на отваряне и затваряне носи повече вреди, в сравнение с изгоди ". То...
Прочети повече
Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР