Ръстът на полски туристи у нас през 2023 г. е

...
Ръстът на полски туристи у нас през 2023 г. е
Коментари Харесай

Близо 17% ръст на полските туристи у нас, Варна сред предпочитаните дестинации

Ръстът на полски туристи у нас през 2023 година е 16,8% по отношение на 2022 година, оповестяват от Министерството на туризма.

" По предварителни данни от туроператорите, промяната която стартирахме за маркетинговата тактика за Българското Черноморие ще усили интереса към България “, това съобщи министър Динкова по време на работната среща с Пьотр Борис, държавен секретар в Министерството на спорта и туризма на Полша.

Предпочитаните дестинации за полските туристи у нас са общините София, Варна, Несебър, Приморско, Царево и Балчик.

„ През миналата година, в границите на осъществяването на Меморандума за съгласие сред туристическите ведомства на България и Полша, организирахме експертни срещи за продан на опит по предпочитани за страната ни политики като Туристическия гаранционен фонд, дигитализацията в туризма и организациите за ръководство на туристически региони “, добави министър Динкова и изрази вяра, че междуинституционалното партньорство ще продължи и отсега нататък.

„ Аз и моят екип ще продължим да работим по осъществяването на поетите задължения в Меморандума. Доброто съдействие и съгласие сред двете страни в региона на туризма ще продължи и през 2024 година “, съобщи Пьотр Борис.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР