Ръст в броя на жените, осъдени на пробация. Това отчитат

...
Ръст в броя на жените, осъдени на пробация. Това отчитат
Коментари Харесай

Отчитаме ръст в броя на жените, осъдени на пробация

Ръст в броя на дамите, наказани на пробация. Това регистрират от службата в София. Дамите са осъдени най-често за документни закононарушения и неплатена прехрана.

Лилия Ощепкова е пробационен контрольор или другояче казано - аставник, който страната ни дефинира, в случай че прекрачим закона. Джебчийска кражба, безчинство, непочтено държание са част от закононарушенията, които могат да ви срещнат с пробационния контрольор. Досега Лилия е имала единствено един случай на наказан на пробация футболен гамен. След срещите няма данни да се е държал непочтено. Освен с поддръжка, доверие се гради с няколко пробационни ограничения - постоянни срещи с контрольор, автограф в пробационна работа, ограничение на свободното предвижване, удръжка от заплатата и безплатен труд в интерес на обществото, оповестява Нова телевизия.

Плевене на лехите към столичния зоопарк е едно от местата, където наказани на пробация са полагали безплатен труд в интерес на обществото. За тази година 74 наказани са положили общо 16 730 часа труд. Обектите, на които са се трудили, са 28. Сред тях са ремонтът на Народната библиотека и чисто новата боядисана ограда на Втора градска болница.

Освен елементарните жители, аставник се случва да получават и политици като Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Лидерът на "Атака " получи две години срещи с пробационен контрольор поради поредност хулигански прояви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР