Ръст на заболелите от коронавирус беше регистриран във Франция и

...
Ръст на заболелите от коронавирус беше регистриран във Франция и
Коментари Харесай

Заболелите от коронавирус във Франция и Германия растат

Ръст на заболелите от ковид беше регистриран във Франция и Германия. Разпространението на заболяването се форсира във Франция, където умрелите са към този момент трима, а новите доказани случаи на болест - 61. Така заболелите на френска територия стават 191.

Нови 28 случая на ковид бяха регистрирани в Германия, с което броят им в страната доближи 157. Повече от половината от инфектираните са в западната провинция Северен Рейн-Вестфалия.

Чехия удостовери четвърти случай на инфектиран с новия ковид.

Става дума за 53-годишна жена, призната в болница в град Усти-над-Лабе, в северозападната част на страната. Жената е била в Италия, откъдето се прибрала предишния петък.

Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли заяви, че част от дейностите на институцията ще бъдат лимитирани в идващите три седмици като защитна мярка против разпространяването на вируса. Екологичен потенциал остава в подготвеност да анулира или продължи плануваните ограничения. Ще бъдат неразрешени външните визити на Екологичен потенциал. Насрочената за идната седмица пленарна сесия на Екологичен потенциал в Страсбург ще се състои, посочи Сасоли. Предвижда се парламентарните комисии също да продължат работа, само че няма да изслушват посетители - външни специалисти. В идващите три седмици евродепутати няма да пътуват на задачи в чужбина.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР