Ръст на жилищните сделки и на цените в София през

...
Ръст на жилищните сделки и на цените в София през
Коментари Харесай

Адрес: Ръст на сделките с имоти и на цените в София

Ръст на жилищните покупко-продажби и на цените в София през 2019 година по отношение на година по-рано, регистрира организацията за недвижими парцели " Адрес ". Данните ѝ демонстрират увеличение на покупко-продажбите с 15 на заставам, а на цените с към 7 на 100. Около една четвърт от всички жилища са купени с капиталова цел.

Над една трета от купувачите на жилища са младежи. Те търсят обзаведени до ключ или ремонтирани жилища и са склонни да платят за тях по-висока цена. Решението за покупката на парцела обаче се взима по-бавно, а огледите се усилват. Това са главните съществени трендове на пазара през миналата година.

Прогнозата на " Адрес " за 2020 година е непоклатимост в цените, висока интензивност на купувачите и размер покупко-продажби на равнището на миналата година. Очакванията са още делът на покупките с заем гладко да се повишава.

За София вложителите могат да останат разочаровани, тъй като броят на жилищата пораства по-динамично спрямо увеличението на популацията. Това дава по-голям избор на купувачите, което ще окаже прочут напън върху цените, показват от " Адрес ".

Инвеститорите би трябвало да съобразят постройките с новото потомство
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР