Расмус Хойлунд избра своя мечтан партньор в нападение в Манчестър

...
Расмус Хойлунд избра своя мечтан партньор в нападение в Манчестър
Коментари Харесай

Расмус Хойлунд пренебрегва Кристиано Роналдо, когато назова мечтания си партньор в нападение на Манчестър Юнайтед

Расмус Хойлунд избра своя желан сътрудник в нахлуване в Манчестър Юнайтед, като 21-годишният състезател избра Уейн Рууни пред Кристиано Роналдо.

Хойлунд е почитател на Юнайтед от детството си и е израснал, обожавайки Роналдо, който вкара 145 гола за Червените дяволи в два престоя на Олд Трафорд. Хойлунд обаче има вяра, че той и Рууни биха основали по-добро партньорство.

На въпроса с коя някогашна звезда на Юнайтед би желал да играе начело, Хойлунд сподели на Sky Sports: „ Мисля, че бих взел Уейн, с цел да бъда почтен тъй като той е като булдог. Той обича да работи и би приключил голяма работа за мен

„ Той е лакомец, само че желае да те направи по-добър и също по този начин желае да вкарва голове. Мисля, че можем да имаме положително партньорство дружно, изключително с неговия размер. Той можеше да падне надълбоко и може би аз също можех да направя по-дълбоките бягания.

" Никога не се знае, не съм играл с него, само че се надявам да вкараме доста. " Въпреки че не е избрал Роналдо за своя желан сътрудник в удара, Хойлу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР