Рашков спомена много неистини“, с тези думи Севделина Арнаудова се

...
Рашков спомена много неистини“, с тези думи Севделина Арнаудова се
Коментари Харесай

Севделина Арнаудова: Рашков лъже


„ Рашков загатна доста лъжи “, с тези думи Севделина Арнаудова се включи изключително в ефира на bTV, с цел да опровергае информацията, която силовият министър Бойко Рашков изнеса по-рано през днешния ден в фира на медията.

„ Нищо обвързвано с името на Васил Божков, отрязъци от вестници и всевъзможни такива престъпни фантасмагории, които той твърди, не е открито в дома ми “, безапелационна бе тя.

„ Сестра ми работи в дирекция на полицията 22 години. Има редица награди, последната й е единствено преди няколко месеца.

Как не го е позор Рашков да търси такива нелепости от самото начало му се чудя.

Той упражнява систематичен психически натискът върху мен и моето семейство.

Но няма право да приказва, че сестра ми Ирена Арнаудова ми издава информация. Той или да се извини за тези си изказвания или да ги потвърди. Той като министър може да потвърди, в случай че има нещо такова “, отсече Арнаудова.

„ Сестра ми в никакъв случай не ми е давала информация и в никакъв случай не сме си разменяли информация за Министерство на вътрешните работи. Моето семейство години наред е ангажирано в Министерство на вътрешните работи, това не ги прави нарушители.

Рашков лъже. Опитва да се да скрие нелепостта, която направи онази вечер с арестите.

До моментна намесва единствено моето име, само че от три дни забърква и името на татко ми и сестра ми. Да, те работят в Министерство на вътрешните работи. Баща ми е бил награждаван за служител на реда на годината, а сестра ми бе наградена от Рашковото Министерство на вътрешните работи “, разясни Арнаудова.

„ Със сигурност ще подхваща дейности след случилото се. Очаквам всичко. Но техните упования няма да се оправдаят “, съобщи Арнаудова по отношение на ареста й и тези на Борисов и Горанов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР