Рашков претопля манджата “Барселонагейт”, за да не питаме за Плана

...
Рашков претопля манджата “Барселонагейт”, за да не питаме за Плана
Коментари Харесай

Даниел Митов: Скоро може да започнем да говорим за Рашковгейт

Рашков претопля манджата “Барселонагейт”, с цел да не питаме за Плана за възобновяване и цените

"Дали става въпрос, че испанските управляващи шантажират ГЕРБ, или от това, което научаваме, би трябвало да почнем да приказваме за "Рашковгейт ", тъй като Бойко Рашков сътвори цялата история за "Барселонагейт ". Подлагам под подозрение дали въобще има каквато и да е била спекулация ". Това сподели в "Още от деня " по Даниел Митов от ГЕРБ.

Той беше безапелационен, че е не е известно коя институция е изпратила “нещо” на Бойко Рашков, тъй като в случай че става дума за документ, който поражда правни следствия, той ще бъде изпратен през Министерството на правораздаването, където се прави интернационалният юридически продан, а не през Министерство на вътрешните работи.

“Става въпрос за документ, за който не е ясно кой го е изпратил. Днес и прокуратурата го споделя - няма бланка, няма автограф, фотосите са от интернет и български вестници”, добави Митов.

Той съобщи, че подлага под подозрение, че “има каквато и да е било афера”. “Казвам, че проврка към този момент е правена и испанската прокуратура е завършила случая още предходната година и имаше известие за това в медиите”, акцентира изрично Митов. По думите му Бойко Рашков употребява за политически цели “някакви остарели неща от 2013-2014 година”.

"Знаем, че испанската прокуратура отхвърли да образува дело и каквото и да е било произвеждане по въпроса, защото явно открива, че няма никакви аргументи за това. Въпросният притежател на къщата е получил позволение да продаде къщата. Кои са тези испански управляващи, които са изпратили отчети на Бойко Рашков? Ами той и кметът на Хихон е от испанската власт. Сега Рашков претопля тая гозба, тъкмо преди да стартираме да задаваме въпроси за това за какво проектът за възобновяване към момента не е изпратен, за какво за следващ път се желае пролонгация ", сподели още той. "Вместо да задаваме въпроси и да си приказваме за увеличаващите се цени на електричеството, на енергоносителите на питателните артикули, сега ни занимават тъкмо с претоплени манджи ", безапелационен бе Даниел Митов.

Според него “не може да се слага като аршин количество наказани по високите етажи дали прокуратурата или съдът работят”. “Някой може да е наказан единствено в случай че е отговорен. Подобен вид критерии са безусловно несъстоятелни, тъй като не е ясно кой е отговорен, кой не е и какво количество би трябвало да има”, добави той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР