Рашков беше призован на разпит заради твърдението му, че има

...
Рашков беше призован на разпит заради твърдението му, че има
Коментари Харесай

Бойко Рашков не отиде на разпит за магистрала Хемус

Рашков беше свикан на разпит поради изказванието му, че има доказателства за големи финансови запаси, които са изтекли към доближени на ГЕРБ компании

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков не отиде да даде сведения за автомагистрала " Хемус ". Той трябваше да се яви на улица " Черковна ", където до наскоро се обитаваше профилирания съд към 10:00 часа, оповестява.

Причина Рашков да бъде свикан от прокуратурата стана негово изявление отпреди седмица, в което той съобщи, че " има доказателства за тези големи финансови запаси, които са изтекли към доближени към ГЕРБфирми “. Заради това прокуратурата го прикани да даде сведения.

От държавното обвиняване тогава оповестиха, че във връзка думите на Рашков, че " парите са стигнали до кухи компании, оттова до лица, които са ги употребили не за градеж на автомагистрала „ Хемус ”, а са закупени скъпоструващи първокласни парцели в София “, можело да се заключи, че някогашният вътрешен министър разполага с съответна информация за методите за трансфериране на финансовите средства, за местонахождението им, за крайните им получатели и за задачите, за които са употребени.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР