Ръсел Уестбруук записа 98-и "трипъл-дабъл" в кариерата си при успеха

...
Ръсел Уестбруук записа 98-и "трипъл-дабъл" в кариерата си при успеха
Коментари Харесай

Уестбруук с 98-и трипъл-дабъл, Оклахома бие

Ръсел Уестбруук записа 98-и "трипъл-дабъл " в кариерата си при триумфа на Оклахома Сити над гостуващия Сан Антонио със 104:94 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация.

Уестбруук приключи с 21 точки, 12 битки и 10 асистенции и оказа помощ на отбора си да завоюва за пети път в последните си седем срещи, с което Оклахома се върна на второто място в Северозападната дивизия.

Пол Джордж беше водач за гостите с 11 точки и 10 битки, само че Сан Антонио позволи второ следващо проваляне и има единствено два триумфа в последните си 10 мача.

Дуайт Хауърд се отличи с 30 точки, 12 битки и 4 блока при триумфа на Шарлът над гостуващия Финикс със 122:115. Никола Батюм способства с 29 точки, 12 битки и 7 асистенции, а домакините прекъснаха поредност от пет провали. Седем баскетболисти на гостите приключиха с двуцифрен актив, като най-резултатен беше Трой Дениълс със 17 точки. Финикс загуби за 16-и път в последните си 17 дуела.

Далас завоюва поредни победи за първи път от три месеца, откакто надви над гостуващия Мемфис със 114:80. Харисън Барнс се отличи с 25 точки, а Джей Джей Бареа и Дъг МакДермът прибавиха по 20 точки за тексасците, които за последно завоюваха следващи мачове в лигата на 9 и 10 декември. Мемфис позволи 17-а поредна загуба, което е най-лошата серия на отбора от сезон 2000/2001 и третата най-слаба в историята на клуба. Дилън Бруукс вкара 17 точки за гостите, които са последни в лигата с 18 победи и 48 провали.

Лос Анджелис Клипърс се наложи над гостуващия Орландо със 113:105 и резервира осмото си място в Западната конференция. Лу Уилямс приключи с 25 точки, а Тобиас Харис способства с 21 точки и 9 битки за втория следващ триумф на тима. Джонатан Симъндс беше рай-резултатен за гостите с 24 точки и 7 асистенции, а Никола Вучевич добави 17 точки и 10 битки, само че Орландо позволи четвърта поредна загуба и остана на дъното в Източната конференция с 20 победи и 47 провали.

Маями записа шеста победи в последните си седем дуела след 129:102 над гостуващия Вашингтон. Осем играчи на домакините приключиха с двуцифрен актив, а най-резултатен беше Джеймс Джонсън с 20 точки. За столичани, от чийто състав отсъстваше контузената звезда на отбора Джон Уол, резервата Джоди Мийкс се отличи с 23 точки. Уол се възвръща от артроскопия на лявото коляно към този момент шест седмици, само че в щаба на Вашингтон се надяват да могат да разчитат на водача си във втората половина на март./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР