Ръсел Уестбрук продължи оттам, откъдето спря миналия сезон. Звездата направи

...
Ръсел Уестбрук продължи оттам, откъдето спря миналия сезон. Звездата направи
Коментари Харесай

Уестбрук ги започна в НБА

Ръсел Уестбрук продължи оттова, откъдето спря предишния сезон. Звездата направи трипъл-дабъл още в първия си мач, като приключи с 21 точки, 10 битки и 16 асистенции при успеха на Оклахома Сити над Ню Йорк със 105:84.

Новите звезди на Тъндър също бяха солидни, като Пол Джордж се регистрира с 28 точки, а Кармело Антъни добави 22 против някогашния си тим, който напусна преди месец.

„ Тази глава е затворена за мен. Просто не желая повече да приказвам за Никс, а за това, което следва на Тъндър “ съобщи крилото.

Кристапс Порзингис държеше Ню Йорк в мача със своите 31 точки, само че не получи задоволително поддръжка и в третата част всичко свърши, откакто домакините се откъснаха с 69:52.

В същото време Лонзо Бол стартира неприятно формалната си кариера в Лейкърс, откакто пропусна 5 от 6 стрелби и вкара единствено 3 точки при загубата от Клипърс в дербито на Ел Ей с 92:108. Патрик Бевърли му взе страха още от началото и младокът не бе ефикасен.

Брандън Инграм, от който също се чака доста, бе едвам 3 от 15 от игра, до момента в който от другата страна Блейк Грифин с 29 точки и ДиАндре Джордън с 14 и 24 битки бяха неудържими за спечелилите.
В последния мач от деня Йонас Валанчунас наниза 23 точки и взе 15 битки, с цел да помогне на Торонто да завоюва елементарно против Чикаго със 117:100.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР