Ръсел Т. Дейвис призна, че е било риск“ да избере

...
Ръсел Т. Дейвис призна, че е било риск“ да избере
Коментари Харесай

Ръсел Т. Дейвис, водещ на сериала „Доктор Кой“, казва, че избирането на Нкути Гатуа е „риск“

Ръсел Т. Дейвис призна, че е било „ риск “ да избере артиста от „ Сексуално образование “ Нкути Гатуа в „ Доктор Кой “, заради провокации, подбудени от напрегнатия му снимачен график.

31-годишният Нкути, прочут с ролята си на Ерик Ефионг в „ Сексуално образование “, пое идващия път против TARDIS и Ръсел призна, че би трябвало да се оправят с предходните му задължения. Въпреки това, той към момента стои твърдо на решението си, цитирайки Нкути като съвършения избор за 15-ия Повелител на времето.

Говорейки пред списание Doctor Who, Ръсел съобщи: „ Кастирането на Нкути означаваше да го избера преди да е приключил „ Това беше риск, който поехме, само че това беше безусловно верният риск, тъй като това означаваше, че през 2024 година получихме най-хубавия доктор, който бихме могли да желаем. "

Благодарение на неналичието на Ncuti, Ръсел съумя да вдъхне живот на концепцията, която бе подхранвал за „ 73 ярда “, поставяйки Ruby Tuesday на Мили Гибсън в светлината на прожекторите. Той продължи: „ Обичам е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР