Ръсел Бранд, на 48 години, разкри, че най-малкото му дете

...
Ръсел Бранд, на 48 години, разкри, че най-малкото му дете
Коментари Харесай

Ръсел Бранд разкрива, че новороденият му син е претърпял тайна операция, тъй като обвиненията в сексуално насилие се раздуха

Ръсел Бранд, на 48 години, разкри, че най-малкото му дете е родено със здравословни затруднения и е претърпяло интервенция предходната година.

Актьорът от " Прокленият аз " сподели на някогашния водещ на Fox News Тъкър Карлсън по какъв начин обвиняванията в полово посягане против него през септември са били изключително " нараняващи ", защото новороденото му бебе е родено със сърдечно заболяване и се нуждае от интервенция, защото изказванията станаха публично познание.

Множеството обвинявания против 48-годишния Бранд бяха отправени за първи път по време на избухливия документален филм на Канал 4 Dispatches, Russell Brand: In Plain Sight. Бащата на три деца беше упрекнат в обезчестяване, полово посягане и прочувствено принуждение - като случаите се твърди, че са се случили сред 2006 и 2013 година Бранд изрично отхвърли обвиняванията преди излъчването на шоуто на 19 септември.

Бранд брачната половинка Лора Галахър беше бременна с третото дете на двойката, когато проверяващият документален филм беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР