Рапсодията на титаните в рока Queen продължава да вълнува милиарди

...
Рапсодията на титаните в рока Queen продължава да вълнува милиарди
Коментари Харесай

Издават официалната биография на легендите QUEEN, одобрена от групата


Рапсодията на титаните в рока Queen продължава да вълнува милиарди меломани. Само за 2022 година тяхна ария е пускана най-малко един път общо над 1,86 милиарда пъти в YouTube. И това прави английската рок група най-слушаната класическа рок тайфа в света.

Неподправената и величествена история на музикантите се появява в формалната биография „ Queen: Kак стартира всичко “ , основана от двама от най-големите и предани почитатели на групата - Джаки Смит и Джим Дженкинс и със специфичния увод на маестро Брайън Мей. А легендата за вълшебниците от Уембли продължава да въодушевява създатели и слушатели.

 Издават формалната биография на легендите QUEEN, утвърдена от групата - 2
 
Появила се в преломната 1992 година – интервала след трагичната кончина на великия Фреди Меркюри – тази книга е преиздадена в модифицирано и допълнено издание тридесет години по-късно, с цел да напомни на почитателите десетилетията великолепие.

Разказът на Смит и Дженкинс започва със срещата на Брайън Мей и Роджър Тейлър, минава през присъединението на Джон Дийкън и самия Меркюри към групата, наблюдава първите години на напредък, записите в студио и раждането от някои от най-големите шлагери на бандата, турнетата за завладяването на американския пазар, ненавременната гибел на Фреди и събитията след нея.

 Издават формалната биография на легендите QUEEN, утвърдена от групата - 3
 
Детайлно са разказани годините на главозамайващо нанагорнище към върха, манията Queen, конфликтите със звукозаписните компании и някои от най-забавните и скандални истории, в които бандата се оказва забъркана. Джаки Смит и Джим Дженкинс съумяват обективно да отразят комплицирания и нетърпящ регистриране в рамки дух на феномена Queen, провокирал същинска гражданска война в историята на музиката.

Богато подплатена със фотоси, с обстоятелства, фрагменти от извънредни изявленията с музикантите, „ Queen: Kак стартира всичко “  е същинско угощение за почитателите на четирите английски момчета, които завоюваха своето неоспоримо място в петолинието на вечността.

„ Тази книга е приятност за всеки, който се интересува от историята на изключителния феномен Queen. “ - Брайън Мей.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР