Рапърката Косара остави зрителите безмълвни с обидите и ужасяващите заплахи,

...
Рапърката Косара остави зрителите безмълвни с обидите и ужасяващите заплахи,
Коментари Харесай

Косара втрещи зрителите с острия си език и ужасяващите заплахи, които сипе на килограм

Рапърката Косара остави феновете безмълвни с обидите и ужасяващите закани, които не стопират да се леят от устата й.

„ Урод, урод, изчадие, простачко мръсна… “, са все думи от арсенала й. В същото време тя влезе в Биг Брадър, със поръчката, че „ се бори против евроатлантическите полезности и обича природата “…

 

Едва ли някой от феновете е обърнал внимание на мотивите за експлоадиранията й. изблиците и страховитите закани, които Косара изстреля в последните епизоди обаче, засенчиха предшестващите ги случки и замяна на реплики. И въпреки всичко – Косара първо се ядоса, тъй като Кристи лиши всички останали от опцията да пушат в подмяна на цигари единствено и само за нея.

Когато пък актрисата и модел й съобщи „ доста да внимава “, Косара се развилня дотам, че Веселка гледаше повече от уплашено.

„ Да не останеш без коса, да те подстрижа ей тука, щото ще ти се е*е майката. И без това си момче. Тамън да ти отива на държанието, простачко мръсна. Кой те гледа тебе, ма?! Изчадие… Господ да я пази тая, че… “, разбесня се рапърката, след което продължи със заканите. От тях стана ясно, че на Кристи можело да й се стъжни като излязат на открито. „ Да ме заплашва мен точно… Ще я отрепят. За нищо ще я отрепят, споделям ви… Това да останеш неработоспособен за нищо си е напряко неприятна работа “, продължи Косара пред останалите съквартиранти, допълвайки всички тези ужасяващи закани със злокобна смеховка.

 

По-късно Косара се ядоса на множеството съквартиранти, тъй като били лицемери и егоисти, нямали правила. Не се успокои и когато Кристи реши да се реваншира с нова сделка с „ Биг Брадър “. Остава в Къщата, а пък „ Биг Брадър “ изпълни хладилника до идната задача.

Цигари съквартирантите щели да си купуват от бюджета. Като чу новата договорка и още повече, когато видя въодушевлението на съквартирантите си, Косара по този начин се ядоса, че легна в спалнята и плака, а Ивонне на вятъра опитваше да я утеши.

 

Рапърката се ядосваше, че след сделката на Кристи с „ Биг Брадър “, останалите съквартиранти не запомнили за предходните й дейности, а точно, че ги е оставила без цигари, с цел да има за нея. „ Героинята била тя. Как? Те вършат герои в нашата страна ей такива изроди. Не вършат хората с образец герои. Това не е воин, това е един изверг, лакомец “, бесня рапърката.

 

След като „ Биг Брадър “ разгласи, че Косара е нарушила разпоредбите, призовавайки да бъде номинирана и по тази причина никой нямало право да я номинира тази седмица, се наложи и в допълнение наказване – Кристи би трябвало да споделя цигарите си с Косара и двете да пушат единствено и само в тандем. Освен това „ Биг Брадър “ отне  5% от бъдещия седмичен бюджет, защото рапърката е нарушила възбраната за спане в светлата част на деня.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР