Рапърката Карди Би няма да бъде обвинена за хвърляния микрофон

...
Рапърката Карди Би няма да бъде обвинена за хвърляния микрофон
Коментари Харесай

Рапърката Карди Би няма да бъде съдена заради хвърления в публиката микрофон

Рапърката Карди Би няма да бъде упрекната за хвърляния микрофон към фен на неин концерт, откакто следствието беше прекъснато в четвъртък, съобщи ДПА /Пи Ей мидиа.

Инцидентът стана предходната събота по време на изява на певицата в Лас Вегас. Тогава Карди Би се обиди на почитател, замерил я с чаша с напитка и отвърна, като хвърли микрофона си по посока на фена.

Предполага се, че той е рикоширал и е блъснал различен човек в публиката, който по-късно е подал сигнал в полицията, твърди електронното издание Ти Ем Зи.

Твърди се, че преди случая рапърката е насърчила феновете да я " напръскат " с вода, с цел да я разхладят от горещината в Лас Вегас, само че явно не е решила какво може да стане.

" Уведомени бяхме от полицейското ръководство на Лас Вегас, че вследствие на извършеното следствие против Карди Би няма да бъдат повдигани обвинявания ", обявиха от адвокатския й екип. " От името на нашата клиентка оценяваме усърдното и бързо разрешаване на този въпрос от полицейско ръководство на Лас Вегас ".

Въпреки че в полицейската документи изпълнителката е посочена като обвинена за нанасяне на побой, казусът не е предаден на окръжния прокурор, а управляващите са стигнали до заключениет че дейностите на Карди Би не съставляват престъпно закононарушение.

Микрофонът, взел участие в случая, в този момент се продава на търг от компанията, която го има. Предложените цени доближиха съвсем 100 000 щатски $.

Парите ще отидат за благотворителни организации, подпомагащи младежи и възрастни хора със специфични потребности, отбелязва ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР