Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила ще прави дует с

...
Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила ще прави дует с
Коментари Харесай

Нов дует в родната музика. Най-голямата ни певица пее със 100 кила

Рапърът Явор Янакиев, или 100 Кила ще прави дует с примата на родната сцена Лили Иванова. Това признаха близки до Лиленце-пиленце.

При изпълнителката към този момент е диск, само че който е записан с гласа на Явор, а Лили би трябвало единствено да добави своето присъединяване в него.

Иванова обаче не се занимава с нищо ново в назадничав Меркурий и отрицателни планети в звездната й карта, по тази причина отсрочва стартирането на дуета.

Лили не стопира с изненадите

" България Днес " потърси рапъра, който призна, че има концепция за запис с Лили Иванова. Подробности обаче не показа.

" Аз съм най-големият й почитател. Цялата ми рода сме й такива. Когато беше във Варна, 10 индивида се изсипахме да я гледаме на концерта й. Великолепна! Няма друга като нея ", признава Явор.

От година рап изпълнителят е женен публично.

" Предложих брак на жена ми в църквата в Аспарухово. За нас е доста по-важно да се оженим първо пред Бог, подписът в общината е в допълнение нещо ", споделя 100 Кила. Жената, която съумя да промени мургавия гамен на родния рап, се споделя Олга Пейчева и е родом от Добрич.

Двамата живеят на фамилни начала от няколко години, а артистът ревниво пази половинката си от светлините на прожекторите и хорското любознание. Красавицата дълго време бе секретарка на разжалвания народен представител Живко Мартинов-Суджука. Бащата на Олга до неотдавна заемаше поста зам.-председател на общинския съвет в Добрич от НФСБ. Откакто е с нея, Явор е станал веган, спря с алкохола и купоните.

" След всяко присъединяване бързам да се прибера при женичката, доста я обичам. Сега си бленувам да ми роди най-малко четири дечица и всичките да наподобяват на нея ", смее се Явор Янакиев пред " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР