Рапърът Venci Venc' стана един от многото звездни татковци в

...
Рапърът Venci Venc' стана един от многото звездни татковци в
Коментари Харесай

Venci Venc' разкри как е зачената дъщеря му, Мелани му предложила по мейл!

Рапърът Venci Venc' стана един от многото звездни бащи напоследък. На 28 декември се роди дъщеричката му Агуая, като нейна майка е другарка и някогашна колежка на рапъра - Мелани. 

Още в самото начало, когато стана ясно, че Мелани и Venci не са типичната двойка, духовете бяха разбунени, защото двамата не просто не са... типичната двойка, само че и не се тормозят да си го признаят.

В искрено изявление пред Grazia изпълнителят признава, че Агуая се е появила в чудноват интервал от живота му - хем я е чакал да се роди, хем дядо му се разболял от нелечима болест. "... Агуая се роди в интервал, в който не знаех дали да се веселя, или да съм печален ", признава той.

Самото решение бебчето да се " случи " било препоръчано от Мелани, която все още била помощник на Венци. Тя му пратила мейл, в който му предложила да си създадат дете. 

Предложението от своя страна пристигнало, откакто разкрили образувание в челюстта на рапъра, за което не се знаело дали е доброкачествено или злокачествено. Последвало нетрадиционно лекуване - с отрова от наследник скорпион в Куба. 

Е, очевидно Венци е приел предлагането от имейла и по този начин Агуая била зачената във Варна след ваучър. Тук, както в множеството красиви истории, се намесва уверено и ориста, защото денят е Благовещение. 

Преди това Венци пробвал да има дете и с друга " прелестна дама ", дори две, само че не се получило. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР