Рапърът Ванко 1 излиза от затвора във вторник. Иван Главчев

...
Рапърът Ванко 1 излиза от затвора във вторник. Иван Главчев
Коментари Харесай

Мъките на скандалния рапър Ванко 1 са към края си

Рапърът Ванко 1 излиза от пандиза във вторник. Иван Главчев е излежал присъдата си от 3 месеца, която получи след като бе хванат да кара пийнал.

През ноември на връщане от присъединяване на приятелката си - фолкпевицата Теди Александрова, пловдивчанинът е бил спрян от столични служители на реда в центъра на София, а дрегерът отчел 1,3 промила.

Той бе арестуван, а по-късно съден по бързото произвеждане. След като подписа съглашение със съда, Ванко 1 получи ефикасна присъда и при започване на годината влезе зад решетките. Той излежа наказването си в ТПО " Хеброс ", а 1/3 от присъдата е направена от рапъра в строителен хипермаркет в Кючук Париж. Той понижил наказването си, като дружно с други пандизчии е пренасял торби с цимент и други строителни материали, написа trafficnews.bg.

Това е втората присъда, която Главчев излежава. През 2003 година бе задържан за трафик на дами и склоняване към проституция, а девойки изпратени от него в чужбина описват шокиращи истории. Срещу него е заведено дело за склоняване към проституция в интервала 1999 - 2003 година. Осъден е на 12 години затвор, само че излежава едвам половината от присъдата си, тъй като в това време е призната скандалната корекция в Наказателния кодекс, която бързо е кръстена на него. Според някой обвинявания тази корекция е направена точно поради Главчев. След излизането си от пандиза, Ванко 1 дефинира престоя си зад решетките като " петзвезден ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР