Тори Ланес е осъден на 10 години затвор за прострелване на Меган Ти Сталион в краката през 2020 г.

...
Рапърът Тори Ланес беше осъден на 10 години затвор във
Коментари Харесай

Рапърът Тори Ланес беше осъден на 10 години затвор във вторник в Лос Анджелис, след като беше осъден миналата година за прострелване на носителката на Грами Меган Ти Сталион в краката през 2020 г., предаде Асошиейтед прес.

Ланес, чието законно име е Дейстар Питърсън, беше осъден през декември за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие и две други престъпления.

По време на процеса Меган, чието юридическо име е Меган Пийт , свидетелства, че Lanez стреля в задната част на краката й и й каза да танцува, когато се отдалечаваше от SUV, който ги превозваше през 2020 г. Рапърите бяха на парти в къщата на Кайли Дженър.

интервю миналата година със съ-водещата на "CBS Mornings" Гейл Кинг, Меган каза, че иска да излезе от превозното средство, защото Lanez имаше разгорещен спор с един от приятелите си. Тя каза, че след като напусна автомобила, се чуха изстрели.

„Той стои над прозореца и стреля“, каза Меган на Кинг. „И дори не исках да се движа. Не исках да се движа твърде бързо. Като, защото си казвам, о, Боже мой, ако направя грешна стъпка, не знам дали той ще стреля нещо, което е, като, супер важно. Не знам дали той може да ме застреля и да ме убие. небрежност.

Прокурорите искаха 13-годишна присъда от съдия от Върховния съд Дейвид Херифърд. Адвокатите на Lanez искаха той да бъде осъден на пробация.

Неговите адвокати се опитаха да получат нов процес по-рано тази година. Те твърдяха, че на адвоката на Ланез в първоначалния процес не е било дадено достатъчно време да се подготви, че Ланез не е помолил Меган да не говори с полицията, докато е свидетелствала, и че властите не са спазили индустриалните стандарти, когато са използвали ДНК доказателства, за да обвържат Ланез към стрелбата. Херифорд отхвърли аргументите им.

По време на изслушването в понеделник бащата на Ланез, Сонстар Питърсън, се извини, че каза, че Ланез е бил осъден в "порочна система" след осъдителната присъда на журито. Питърсън също каза, че музиката е станала отдушник на сина му, след като майка му почина от рядко заболяване на кръвта, когато той беше на 11 години. В писмо рапърът Иги Азалия призова съдията да наложи присъда, която е „трансформираща, а не животоунищожаваща“. >

Асошиейтед прес допринесе с репортажи.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР