Рапърът Тори Ланес бе наказан с десет години затвор за

...
Рапърът Тори Ланес бе наказан с десет години затвор за
Коментари Харесай

Осъдиха Тори Ланес на 10 години затвор за стрелбата по певицата Меган дъ Стелиън

Рапърът Тори Ланес бе осъден с 10 години затвор за това, че простреля и рани американската хип-хоп певица Меган дъ Стелиън, оповестиха международните информационни организации.

Канадският реализатор, чието същинско име е Дейстар Питърсън (31 г.), бе приет за отговорен по три обвинявания - нахлуване с полуавтоматично оръжие, владеене на нерегистрирано огнестрелно оръжие и пукотевица по немарливост с огнестрелно оръжие през декември предходната година.

По време на процеса правосъдните заседатели чуха, че Ланес е прострелял в крайници певицата и й крещял да стартира да танцува, откакто тя излязла от автомобила, с който двамата пътували дружно през лятото на 2020 година Инцидентът станал, откакто Ланес и Меган дъ Стелиън , които били двойка, си тръгнали от празненство в дома в Холивуд хилс на риалити звездата Кайли Дженър.

Ланес участва в правосъдната зала в Лос Анджелис , когато съдията прочете присъдата му. Певицата, която по време на делото даде персонално показания пред съда, не участва при произнасянето на наказването. В изказване, прочетено в правосъдната зала, тя изясни, че това не е демонстрация на пренебрежение, а " просто не мога да бъда към този момент в едно помещение с Тори ".
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР